Aquaterra

Maps. Your way

Aquaterra staat sinds 1989 voor gepersonaliseerde geografische informatie en communicatie. Ons bedrijf biedt een brede waaier van diensten aan rond het creëren & verwerken van geodata.

Een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van geowetenschappen, grafisch ontwerp en informatica verzekeren u cartografisch werk van hoge kwaliteit met geografische nauwkeurigheid.

Onze service is gepersonaliseerd en op maat. Uw maat.

Mapdata

Geografische data in om het even welke vorm creëren, converteren, corrigeren en publiceren behoort al meer dan 25 jaar tot ons dienstenpakket: geocoderen van adressenlijsten, georeferentie van historische kaarten, opbouw van geodatabases, analyseren van 2D of 3D geodata, converteren van raster- en vector-bestandsformaten, opzetten van (geo-)webservices, …

Mapshop

Wij bieden in onze Mapshop meer dan 1500 gratis digitale basiskaarten aan voor de hele wereld. Deze open gelicenseerde kaarten zijn gebaseerd op OpenStreetMap data en dienen ook als basis voor onze eigen kaartproductie.

Mapservice

Heeft u een eigen specifiek kaartproject in gedachten? Speelt grafisch ontwerp een belangrijke rol en zoekt u een gepersonaliseerde aanpak? In overleg verzamelen wij de nodige data en ontwerpen & publiceren we uw kaart voor het web en voor druk.

Oplossingen

Al meer dan 25 jaar creëren,converteren, corrigeren en publiceren wij geografische data.